Jokainen oppii!
- Musiikin taiteen perusopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille

YHTEISTYÖTAHOT

Oulun Suzukisoittajien kannatusyhdistus ry

Koulumme rinnalla toimii Oulun Suzukisoittajien kannatusyhdistys ry, joka järjestää konsertteja, leirejä ja työpajoja yhteistyössä koulumme kanssa. Yhdistys vuokraa myös oppilaillemme edullisesti jousisoittimia. Yhdistyksen hallitus muodostuu opettajajäsenistä ja vanhempainjäsenistä. Yhdistyksen vuosittainen jäsenmaksu on 25€/perhe. 

Yhdistyksen sähköpostiosoite: oulunsuzukisoittajat(ät)gmail.com

Muut yhteistyötahot

Oppilaamme esiintyvät opettajien johdolla koulun ulkopuolisissa tilaisuuksissa ja koulumme ryhmiä voi tilata esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin, juhliin ja tapahtumiin. Koulumme tekee yhteistyötä eri oppilaitosten, yhdistysten, järjestöjen ja seurakunnan kanssa. 

Suzukikoulu Oktaavia on osa oululaista lastenkulttuuriverkostoa ja sen toimijana järjestää avoimia konsertteja lapsiperheille. Koska musiikin ilo kuuluu mielestämme jaettavaksi, oppilaamme jalkautuvat opettajien kanssa useamman kerran vuodessa esiintymään kouluille, kirjastoihin, vanhainkoteihin, sairaalaan ja erilaisiiin hyväntekeväisyystapahtumiin.

Suzukikoulu Oktaavia ei saa toimintaansa ulkopuolista taloudellista tukea, koulun talous perustuu lukukausimaksuihin, esiintymispalkkioihin  ja konserttilipputuloihin.  Esiintymispalkkiot käytetään opetusvälineiden hankkimiseen.

Esiintymiskyselyt: info(ät)oktaavia.fi