Ilmoittautuminen Suzukikoulu Oktaaviaan

Koulussamme ei järjestetä pääsykokeita. Instrumenttiopintoihin valitaan oppilaat pienimuotoisen oppilaan ja vanhemman haastattelun perusteella. Muskariin, Oktaavia Ensemble-kuoroon ja aikuisosaston instrumentti- ja lauluopintoihin oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Voitte ilmoittautua täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Lukuvuodelle 2018-2019 jatkoilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella 15.-30.4. Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoita viestikentässä toive yksilötunnin pituudesta (vaihtoehdot 20min, 30min ja 45min). Opettajat ja ryhmäjaot ilmoitetaan sähköpostitse elokuussa. 

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella 1.5. lähtien. Otamme yhteyttä lomakkeen lähettäneille sähköpostitse.

Lukukausimaksun maksajan henkilötunnus on pakollinen laskutusjärjestelmää varten. Ilmoittautumislomakkeen tietoja käytetään koulun oppilasrekisteriä ja Ropo Capital-laskutuspalvelua varten. Henkilötietoja ei luovuteta koulun ulkopuoliseen käyttöön.

Syyslukukausi alkaa ma 20.8.2018. Yksilötuntien sopiminen 13.8. lähtien oman opettajan kanssa puhelimitse tai sähköpostitse.