Jokainen oppii!
- Musiikin taiteen perusopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille

Oulun Suzukisoittajien kesäleiri 7.-9.8.2020

Tule hakemaan kesäleirille innostava startti ennen syksyn soiton- ja laulunopintoja!

Kesäleiri on tarkoitettu ensisijaisesti Suzukikoulu Oktaavian oppilaille. Leiri on päiväleiri ja järjestetään Teuvo Pakkalan koululla 7.-9.8. Leirille voidaan ottaa mukaan suzuki-oppilaita myös Suzukikoulu Oktaavian ulkopuolelta, jos vapaita paikkoja jää.

Opetus tapahtuu leirillä ryhmissä. Jokainen oppilas osallistuu oman insrumentin soittotunneille (5h),  lauluyhtyeeseen (1h), rytmiikka- ja teoriatunneille (1h) ja pääsee lisäksi kokeilemaan luovaa teatteri-ilmaisua (1h).

Minimikoko ryhmissä on 4 oppilasta. Alle 4 oppilaan ryhmiä ei voida järjestää.

Leirin lopuksi kuullaan musiikillista leirin satoa yhteisessä loppukonsertissa. Leiriläiset pääsevät lisäksi esiintymään opettajien johdolla Oulun taiteiden yöhön to 13.8.

Vapaahetkinä järjestetään vanhempaintoimikunnan buffetti, ohjattua ja vapaata pelailua sekä leikkejä. Myös leikkipiha on käytössä leirin ajan. Yli 10-vuotiaat voivat osallistua leirille ilman huoltajaa.

Leiriopettajina toimivat Suzukikoulu Oktaavian opettajat.

Leirin hinta on 100€/oppilas. Hinta sisältää opetuksen ja konsertit. Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. 

Leiri-ilmoittautuminen tapahtuu 15.3.-30.4. välillä sähköpostitse info@oktaavia.fi. Ilmoita oppilaan nimi, ikä, instrumentti, huoltajan nimi, osoite, puh.nro ja lisäksi maksajan nimi, jos se on muu kuin huoltaja. Leirilasku lähetetään maksajan sähköpostiin kesäkuussa. Leirimaksu voidaan palauttaa sairastumisen sattuessa.